Kandidera till Svenska Burmakommitténs styrelse 2017!

”Har du kompetens och erfarenhet från att jobba med personal- och arbetsledning, kommunikation, folkrätt, mänskliga rättigheter, ekonomi eller genus? Har du ett stort intresse för Burma/Myanmar? Då är du kanske den vi söker!

För verksamhetsåret 2017 söker vi specifikt en person som kan komplettera kansliet som talesperson vid behov. För detta uppdrag inom styrelsen krävs att du har tidigare erfarenhet från att ha jobbat med mänskliga rättigheter och Burma.

Svenska Burmakommittén startades år 2000 och verksamheten vilar idag på två ben – ett omfattande demokratiprogram i Burma där vi stöttar civilsamhällsorganisationer, och informations- och påverkansarbete i Sverige.

Styrelsen ansvarar för organisationens verksamhet som de anställda på kansliet genomför. Att sitta i styrelsen är ett ideellt uppdrag, kräver engagemang och du bör ha möjlighet att lägga ned tio timmar i månaden på styrelseuppdraget. Styrelsen har möten i Stockholm cirka fem gånger per år. 

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från styrelseuppdrag i ideell förening eller har bott eller jobbat i/med Burma.

Nominera dig själv eller någon annan genom att skriva en kort motivering om vad personen i fråga skulle bidra med. Nomineringen mejlas till valberedning@burmakommitten.org och ska vara valberedningen tillhanda senast den 10:e mars 2017.”

logo

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.